Zoek op kenteken:

vandaag 140 meldingen
laatste update: 14-07-2024
autoschade
online inzien

Schades.nl verzamelt informatie over voertuigen met een Nederlands kenteken. Deze informatie komt uit: advertentiegeschiedenis, gebruikersmeldingen, BPM data bij import, APK gegevens, foto’s, km-standen en natuurlijk schademeldingen. Zoek op een kenteken om meer informatie in te zien over het kenteken.

Download het uitgebreide rapport en krijg direct zicht op meer informatie over het voertuig. Extra punten in het uitgebreide rapport zijn onderanderen: schademeldingen, advertentiegeschiedenis (mits bekend), dagwaarde, chassisnummer, km-standen, voertuigopties, meldcode etc.

Informatie of schademeldingen toevoegen? Via het kopje: "Schade melden" kan er melding gemaakt worden met foto’s. Schademeldingen kunnen door particulier en bedrijf worden toegevoegd mits duidelijk kenteken op foto’s vermeld staat.

Zoek op het kenteken en kom meer informatie te weten over elk Nederlands kenteken. Bij elk kenteken geven we aan wat de kans is op schademeldingen. Download het uitgebreide rapport en bekijk alle informatie die wij kunnen vinden over het kenteken.

Schade melden

Via het formulier kunt u schademeldingen doorgeven. Vul aub alle gegevens in zodat de schademelding compleet is. U ontvangt per e-mail bevestiging van de melding. Schades worden alleen verwerkt als het kenteken goed zichtbaar is op de foto.