Zoek op kenteken:

vandaag 121 meldingen
laatste update: 14-07-2024
autoschade
online inzien

Schades.nl verzamelt informatie over voertuigen met een Nederlands kenteken. Deze informatie komt uit: advertentiegeschiedenis, gebruikersmeldingen, BPM data bij import, APK gegevens, foto’s, km-standen en natuurlijk schademeldingen. Zoek op een kenteken om meer informatie in te zien over het kenteken.

Download het uitgebreide rapport en krijg direct zicht op meer informatie over het voertuig. Extra punten in het uitgebreide rapport zijn onderanderen: schademeldingen, advertentiegeschiedenis (mits bekend), dagwaarde, chassisnummer, km-standen, voertuigopties, meldcode etc.

Informatie of schademeldingen toevoegen? Via het kopje: "Schade melden" kan er melding gemaakt worden met foto’s. Schademeldingen kunnen door particulier en bedrijf worden toegevoegd mits duidelijk kenteken op foto’s vermeld staat.

Zoek op het kenteken en kom meer informatie te weten over elk Nederlands kenteken. Bij elk kenteken geven we aan wat de kans is op schademeldingen. Download het uitgebreide rapport en bekijk alle informatie die wij kunnen vinden over het kenteken.

Hoe werkt het?

Wat kan ik met Schades.nl?
Op de website van schades.nl verzamelen we schadeinformatie over voertuigen met een Nederlands kenteken. Zowel voor auto, motor en brommer zijn er schademeldingen. Zoek op het kenteken en bekijk online de gegevens van het voertuig of het schade heeft gehad. De schadecheck downloaden kan online via de website en wordt ook per e-mail verstuurd.

Hoe controleer ik schade?
Schademeldingen over auto, motor of brommer kunnen online worden ingezien op kenteken. Voer het kenteken in en bekijk de informatie over het voertuig.

In het PDF-rapport zitten de volgende gegevens:
- Voertuiginformatie
- Schadecontrole
- Positie van schade (indien schade)
- Schadeprijs (indien schade)
- Schadedatum (indien schade)
- Chassisnummercontrole
- KM-stand controle (u kunt de huidige stand doorgeven, wij controleren deze bij het RDW).
- Meldcode
- Eigenarenregistraties
- Advertentiegeschiedenis


Voorbeeldrapport
Benieuwd hoe het schaderapport er uit ziet? In het voorbeeldrapport staat een voorbeeld van gevonden schades. We hebben enorm veel schademeldingen in ons systeem, helaas kunnen we niet garanderen dat we alle schades kunnen tonen.

Vragen over een schaderapport? Kom in contact met onze klantenservice.